mobile-logo

Wie zijn wij

Van der Meijs Glas biedt u de meest complete en betrouwbare glasservice in de regio Tilburg. Wij doen er alles aan om onze klanten niet alleen zo goed mogelijk maar ook zo snel mogelijk de best mogelijke glasservice in regio Tilburg te leveren.

Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten glas in alle denkbare maten en afwerkingen. Of het nu om standaard ramen, dubbele beglazing of nu ook BENGglas gaat of het bestellen van compleet op maat en design gemaakte deuren en tafelbladen. Wij proberen ons assortiment zo ruim mogelijk te houden.

Bovendien zijn wij als glasservice bedrijf, gevestigd in Tilburg, ook gespecialiseerd in het bewerken van glas om het compleet naar uw wensen te maken. Zo werken wij met zandstraaltechniek om decoraties en tekst in glas te zetten. Ook al gebeurt dit op de oppervlakte, toch geeft het glas altijd een speciale diepte en tridimensionaal aspect. Het is dan ook uiterst geschikt als techniek om bijvoorbeeld duurzaam uw bedrijfslogo op glazen deuren of vitrines te zetten.

Elke stap van offerte tot bestelling, levering en installatie wordt nauwkeurig door onze professionele werknemers opgevolgd, waardoor wij ons zeker als één van de beste in glasservice in Nederland, maar vooral Tilburg, kunnen bestempelen.

Ik voorzie nieuwe én bestaande klanten graag met glas advies. Kennismaken? Leuk!

Ook interessant voor u

Stalen industriële deuren

Keuken achterwanden

Glazen douchedeuren