mobile-logo

Spiegels

Verzilverd is de vakterm voor spiegels. Er is keuze uit een ruim assortiment spiegels. Hier beschrijven we er 4 van:

Antieke spiegel

Deze worden verkregen door oxydatie van de reflecterende zilvercoating. De originaliteit van de dessins schuilt niet alleen in hun vermogen om de charme van antieke spiegels te hercreeëren, maar tevens in hun unieke aspect. Elk dessins biedt elk decor zijn eigen persoonlijke kenmerk.

Koperkleurige spiegel, vacuümprocédé

Niet in de massa gekleurde koperkleurige spiegel die gekenmerkt wordt door zijn uniforme kleur, ongeacht de dikte van het glas. Dankzij de productietechniek is hij vriendelijk voor het milieu, net als de volgende spiegel.

Spiegel met esthetische witte rugzijde

Spiegel met esthetische witte rugzijde die iedere camouflagebekleding overbodig maakt. Hij is vooral geschikt voor bijv. medicijn- en toiletkasten in badkamers en voor schuifspiegels. Zijn andere eigenschappen zijn gelijk aan die van de klassieke spiegel.

Klassieke spiegel van superieure kwaliteit die het milieu spaart

Een revolutionaire spiegel die de strengste kwaliteitsnormen overschrijdt en die dankzij de verwijdering van koper en ammoniakuitstoot en bovendien van lood in de verf bijdraagt tot het milieubehoud. Vooral gewaardeerd om zijn weerstand tegen corrosie. Verkrijgbaar in blank, brons, grijs, blauw en groen.

Kan ik u ergens mee helpen?

Ook interessant voor u

Interieurglas

Stalen industriële deuren

Douchedeuren