mobile-logo

Profielglas

Glas is in vele opzichten een andere grondstof dan staal, beton of kunststof, maar deze producten vullen elkaar op bijzonder zinvolle en interessante manier aan. De fysische eigenschappen van het natuurproduct komt in zijn toepassingsgebieden in volle omvang tot zijn recht. Grootschalige bouwelementen in deze uitvoering biedt lichtdoorlatendheid en transparantie aan. Door zijn veelzijdigheid kan het product voldoen aan verregaande eisen die worden gesteld op het gebied van zonwering, thermische isolatie, geluidsisolatie of duurzaamheid en milieu.

Voordelen

  • Door het karakter van het glasoppervlak en de hoge lichtdoorlaatbaarheid wordt een aangename en effectieve lichtverspreiding gerealiseerd. Zo kan overdag worden bespaard op verlichtingskosten.
  • Het dubbelwandig isoleert tegen kou en warmteinvloeden en reduceert het energie gebruik tot een minimum.
  • Geen bouwmateriaal vervult de eisen tav lichttoetreding en zonwering zo goed als het bouwmateriaal glas.

Toepassingen

Wordt toegepast in zowel grootschalige projecten zoals openbare gebouwen en woningbouwprojecten, maar ook kleinschalig zoals een scheidingswand in badkamer of keuken. Het wordt zelfs toegepast als legplank tbv kastenwanden in winkels of woonhuizen. Ook uitermate geschikt voor toepassing in sportaccomodaties.

Kan ik u ergens mee helpen?

Ook interessant voor u

Douchedeuren

Stalen industriële deuren

Interieurglas